A szünet Coffee nem egy általam nagyon gyakran látogatott hely (a zöldségkrémlevesek nem a kedvenceim és ott gyakran van ilyen), de időnként azért el szoktam oda menni. Tegnap is ezt tettem, gyorsan kellett valahol ebédelnem, a napi kínálat tetszett nekem. Eperkrémleves és csirkés BBQ wrap, ez teljesen jó.

Amikor beértem, a pultnál lévő hölgy kedves volt, viszont felhívta a figyelmem, hogy kétféle csirkés wrapjuk van (egyébként az étlap szerint is, csak nem olvastam végig), az egyik BBQ, káposztával, salátával, míg a másik barackos wrap füstölt mozzarellával és salátával. Ez viszont kíváncsivá tett, milyen lehet a barackos-sajtos verzió, így végül azt rendeltem.

A levest 1-2 percen belül meg is kaptam és nagyon jó a véleményem. Nem volt egyáltalán édes a leves, de ezt most nem negatívumként írom, éppen ellenkezőleg: mintha friss epret ettem volna. Nagyon ízlett, a nyári melegben meg kifejezetten kellemesnek gondolom ezt a savanykás ízt. Betétnek némi szárított alma volt benne, az adott kis édességet az ételnek. Apróság, de fontos, hogy az almát csak a tálaláskor tették bele, ez egy ropogós elemnél fontos, így nem ázott el.

A főétel is hamar érkezett, várakozni nem sokat kellett. A barack és a csirke íze nagyon jól összeállt, a szósz miatt egyáltalán nem éreztem a csirkemellet száraznak, de maga a barack sem volt annyira édes, hogy egy lekváros-gejles irányba vigye el az ételt. Nagyon bejött. A wrap tésztája vékony, ízletes, ezzel nincs baj.

Az egyetlen apró kritikám a másik két összetevővel volt. Külön-külön nincs velük gond, a saláta friss, a füstölt mozzarella is nagyon kellemes ízű, de kicsit az arányokkal nem voltam kibékülve. Salátát rengeteget tettek bele, sajt viszont eléggé kevés volt, kb. 4-5 kocka lehet a wrap alján. Nyilván értem, hogy a két összetevő nincs arányban költség terén, de én azért örültem volna, ha kicsit több sajt van benne, és nem csak néhány falatnál érzem.

A két ételért 2.740 forintot fizettem, amibe benne van 10% szervízdíj. Mindent egybevetve így is egy nagyon jót ettem, friss, harmonikus, minőségi alapanyagokból készült, és bár hedonista adagnak nem nevezném, abszolute jól lehet vele lakni. Szóval fogok még vele próbálkozni. Azt még külön megemlíteném, hogy a hely minden nap vegán főételeket is kínál azoknak, akik nem szeretnének húst enni.

A hely elérhetőségei:

Cím: 7624 Pécs, Ferencesek utcája 8.

Telefonszám: (70) 629 8031

A hely FB-oldala itt tekinthető meg.