Magyarország területén a 2023. augusztus 11-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 52 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből három halálos kimenetelű közlekedési balesetben három ember vesztette életét, 10 súlyos és 39 könnyű sérüléssel végződött. – olvasható a police.hu oldalon.

A baleset 2023. augusztus 11-én 20 óra 40 perc körül történt a 4-es számú főúton, Újfehértó közelében a 262-es kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján két személygépkocsi- eddig ismeretlen körülmények között- összeütközött. Egy személy meghalt, két személy  megsérült.

A 85-ös  főúton közlekedett személygépkocsijával Győr felől Csorna irányába 2023. augusztus 11-én 19 óra 45 perc körül egy férfi. Haladása során, eddig tisztázatlan okok miatt áttért az úttest bal oldalára, árokba csapódott és egy fának ütközött. A balesetben a gépjármű vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Személyi sérüléses közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van Mórahalmon a Röszkei úton. A baleset 2023. augusztus 11-én valamivel 20 óra után történt az 5512-es út 10-es kilométerszelvényében, Mórahalmon. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személyautó egy házfalnak ütközött. Az elsődleges információk szerint a balesetben többen megsérültek.

Budapesten a Kassa utca – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél ütközött két autó. A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. augusztus 11-én 15 óra 15 perckor két személygépkocsi ütközött Budapest, XVIII. kerület Kassa utca – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél. A balesetben az egyik autó vezetője, egy 29 éves férfi a helyszínen meghalt.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 176 személyt fogott el, közülük 31 embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 89 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 187 embert állítottak elő, köztük 86 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt, és további 2 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 71 esetben történt.

Kiemelt fotónkon a 85-ös főúton történt balesetben megsérült gépjármű, amelynek forrása a Facebook/baleset-info.hu

Hírek forrása: police.hu