A jegyek értékesítése is elkezdődik

Hamarosan véget ér a nyári szünet, ami nem csak az iskolák számára , hanem a színházak életében is az új év kezdését jelenti. Így van ez a Pécsi Nemzeti Színház életében is, mely Baranya vármegye és Pécs egyik legfontosabb kulturális központja. A teátrum honlapján már olvasható a felhívás, mely szerint a jegyek értékesítése augusztus 23-án 10 órától megkezdődik. A bérletek megújítása 10, illetve 5 %-os hűségkedvezménnyel vásárolható meg.

Új bemutatókkal is készül a társulat

A Nagyszínpadon, szeptemberben bemutatásra kerül a Víg özvegy nagyoperett három felvonásban és egy balett előadás, mely a Faust, az elkárhozott címet viseli. Októberben a Furcsa pár, decemberben pedig a Nyolc nő című komédiát tűzi műsorára a színház. Februárban a Király beszéde című darab kerül bemutatásra. Továbbra is műsoron, többek közt a Valahol Európában, A miniszter félrelép és a Prímadonnák is. A Kamaraszínpadon mesebalett és meseopera, illetve egy gyermekmusical , valamint egy vígjáték is bemutatásra kerül. További részletek a már említett honlapon találhatóak, ahol az új műsorfüzet is lapozgatható. Ebben pedig nem csak a bemutatók időpontjait, hanem a darabok leírásait is megtalálhatjuk.

Az árakról

A honlapon a jegy és bérlet árakról is kaphatunk felvilágosítást. Ezek szerint a bérletek ára 25 000 és 30 000 forint között van. A jegyeket 2 900 és 6 900 forint közötti áron tudjuk megvásárolni. Különböző kedvezmények is igénybe vehetőek,mint például a Tüke Kártya kedvezmény, Páholy Kedvezmény, Diák -és nyugdíjas kedvezmény. Egyéb árkedvezményekért érdemes tájékozódni, hiszen akár 50 % is megtakarítható.

Kellemes kikapcsolódást!