Ahogy arról korábban már tájékoztatást adott a HR-Rent Kozármisleny csapata, a fiatalszabályos Csenterics Adrián elfogadta a BVSC-Zugló ajánlatát, ahol ígéretet kapott arra, hogy első számú kapuvédő lesz.

A kozármislenyi csapat így viszont a kapusposzton jelentősen meggyengült, már csak azért is, mert mindenképpen három hálóőrrel terveztek az idei szezonra, így az elmúlt időszakban elkezdték keresni a megfelelő megoldást.

Az átigazolási időszak hajrájában sikerült új kapust igazolniuk, aki éppen a fiatalszabály miatt szorult ki a Kazincbarcika kapujából.

A 27 éves Megyeri Gábor József a tavalyi évben 25 bajnoki mérkőzésen védte a Barcika kapuját (Itt kell megjegyezni, hogy többek közt kétszer a Misleny ellen is kapott gól nélkül).

A borsodiak az idei nyáron két 19 éves kapust is szerződtettek, így aztán hirtelen a kezdőkapusból harmadik számú kapussá vált Megyeri Gábor József.

A frissen a HR-Rent Kozármislenyhez igazolt kapus korábban megfordult a Dorog, a Sopron, a Nyíregyháza NB II-es csapataiban is, védett az NB III-ban a Haladás II., az FTC II., a Salgótarján, a III. Kerület, a Balassagyarmat, a Dabas-Gyón és a Kazincbarcika együtteseiben is.

A Dabas-Gyónnál együtt dolgozott Aczél Zoltán, jelenlegi kozármislenyi vezetőedzővel, így a felek kölcsönösen ismerik is már egymást. Gábor fél évre kölcsönbe érkezik csapatunkhoz.

Sok sikert kívánunk Gábornak Kozármislenyben!

A HR-Rent Kozármisleny legközelebb Debrecenben lép pályára 2023. szeptember 16-án, szombaton 15 órakor.