Reviczky Gábor arról számolt be az ATV Húzós podcastjának, hogy romlott az állapota, ötszörös csontáttéte mellett már nyirokmirigyrákkal is küzd, a színházi munkára jelenleg ezért már nem is vállalkozik, mert nagyon hamar elfárad. – írta meg a napokban a Színház Online.

Év elején derült ki, hogy Reviczky Gábor súlyos betegséggel küzd: prosztatarákot diagnosztizáltak nála – írta meg a Blikk.

Reviczky Gábor az elmúlt héten volt a Húzós Rónai Egonnal podcast vendége, és a műsorban mesélt jelenlegi egészségügyi állapotáról, elmondta, hogy egyre nehezebben viseli a betegséget és az ezzel járó kezeléseket.

“Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok. Nagyon hamar elfáradok, de hát ez valószínűleg a kemótól van, és remélem, hogy ennek most már vége lesz” – nyilatkozta állapotáról az adásban Reviczky Gábor.

Betegsége első időszakában nem akarta a kemoterápiát Reviczky Gábor, de mikor a PET CT-n kiderült, hogy nagyobb a baj, mint gondolta, akkor végül bevállalta a kemót, mert saját szavaival mondta el a műsorban, hogy meglátása szerint a legszörnyűbb halál a csontrákos halál, amikor üvöltve halnak meg a betegek a fájdalomtól.

Fotó: Facebook/Reviczky Gábor