Ahogyan arról már írtunk, elég kemény csoportba került a Ferencváros az idei Európai Konferencia Ligában. Emiatt mondhatjuk, hogy az első mérkőzés volt a kötelező (már amennyire annak lehet nevezni), ugyanis a Cukaricki az egyetlen csapat, aminél papíron értékesebb a zöld-fehér alakulat, ráadásul hazai pályán fogadták őket.

Ennek jegyébe a Fradi kezdett aktívan és viszonylag hamar gólt is szerzett, ám Varga fejesét les miatt érvénytelenítette a játékvezető. A hidegzuhany azonban ezután jött a Fradi kapujánál: Ikcsevics kétszer is sikertelenül próbálta középre juttatni a labdát, majd harmadjára már sikerült neki és az érkező Ivanovic kapásból megszerezte a vendégek vezetőgólját.

Ezután próbált támadni a Fradi, olyannyira, hogy a 34. percben Varga buktatásáért büntetőt fújt a játékvezető, ám a VAR újranézése után felülbírálta a döntését. A 41. percben aztán ismételten 11-est kapott a Fradi az Owusuval elkövetett szabálytalanságért. 3 percnyi videózás után ezt végül megadták, és Varga Barnabás értékesítette is. És ekkor még nem volt vége a félidőnek: egy szöglet után Varga Barnabás Owusunak készítette le a labdát, aki kis tologatás után gyönyörű gólt lőtt. Így a Ferencváros 2-1-es előnnyel várhatta a félidőt.

A második játékrészben szinte végig a hazai csapat irányított, a szerbek kicsit hitehagyottnak tűntek, a végére meg már fáradtnak is. Nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani, nem úgy a Fradi, aki több veszélyes lehetőségig eljutott, majd jött 79. perc és a cserék gólja: Lisztes lövését ugyan még védte a szerbek kapusa, ám a labda Pesichez került, aki kíméletlenül kilőtte a felső sarkot.

Több gól nem született a mérkőzésen, így a Fradi 3-1-es győzelmet szerzett, amivel a csoport élére ugrott, ugyanis a másik meccsen a Genk és a Fiorentina Belgiumban 2-2-es döntetlent játszott. A Fradi legközelebb 2 hét múlva játszik mérkőzést, méghozzá nem is akármilyet, ugyanis a Fiorentina ellen mérkőznek meg Olaszországban.