Újabb igencsak zavarba ejtő videó került fel a világhálóra az egykor legendás rapcsapat, a Fekete Vonat egyik tagjáról, Beatről – írja a Borsonline.

Történt ugyanis, hogy (bejegyzése tanúsága szerint) a hétvégén „kitessékelték” egy fővárosi kaszinóból. Most elhatározta, hogy ugyanide tér vissza, telefonjával a kezében, és innen posztol videót a közösségi oldalára. Hogy mindezt miért félmeztelenül tette, rejtély. Már a „beköszönése” zavarba ejtő volt.

Már a nyitánya eléggé érdekesre sikerült, ugyanis azzal kezdte a produkcióját, hogy „aki jönni akar, most kezdje”.

A közel 9 perces felvételen egyébként arról beszélt: ezen a bizonyos napon kirabolták, 25 ezer forintot vettek el tőle. Ő annak rendje és módja szerint rendőrt is hívott, akik a helyszínen fel is vették a vallomását, őt azonban ennek ellenére nem akarták visszaengedni a kaszinóba, pedig állítása szerint évek óta jár ide – reméljük, alapesetben nem félmeztelenül.

Az elmúlt időkben nem ez az első botránya a rappernek. Minden talán a tavaly decemberi (utóélete miatt nagy port kavart) Fekete Vonat visszatérő koncerttel kezdődött, melyet elszámolási viták követtek. Ezután a rappert kidobta a felesége, anyagilag tönkrement, elfordultak tőle a barátai. Hol hetekre eltűnt, hol rosszakarói keltették halálhírét, hol egyszerűen azzal került a figyelem középpontjába, hogy igen furcsa állapotban állt kamerák elé – és ez az utóbbi hónapok eseményeit tekintve még tényleg csak a jéghegy csúcsa.