A Magyar Hang olvasói levelet kapott, miszerint vasárnap este fél nyolc körül rendőrök, tűzoltók és mentők nyüzsögtek a XVII. kerületi Összefogás utcánál. A környék lakóitól kapott információk szerint egy nő – öngyilkossági szándékkal – korábban felmászott egy ház tetejére, ahonnan levetette magát, de olyan szerencsétlen módon, hogy valahogy fennakadt a ház oldalfalán és órákig ott lógott, mire valaki estefelé észrevette és értesítette a rendőrséget meg a mentőket. Az értesítő személy már akkor járt ott, amikor a mentők megállapították a beállt halált, a rendőrök pedig megkezdték a helyszínelést.

A Magyar Hang ez ügyben megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, amelytől az alábbi választ kaptuk: „A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2023. szeptember 24-én 18 óra 40 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy XVII. kerületi családi háznál egy női holttestet találtak. A BRFK rendőrei a helyszínen megjelentek, majd helyszíni- és halottszemlét tartottak, amely során bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Ha úgy érzi, válságba került az élete, és segítségre van szüksége, hívja a pécsi S.O.S. Élet ingyenes zöld számát: 06-80-505390 (akár névtelenül is) vagy írjon nekik a https://www.sospecs.hu oldalon.