A baranyai rendőrök őrizetbe vettek két fiatalkorú fiút, majd kezdeményezték a letartóztatásukat, amelyet a járásbíróság elrendelt. – tudatta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A komlói nyomozók 2023. szeptember 29-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 16 éves szedresi, valamint egy 17 éves komlói fiút. A két fiatalkorút azzal gyanúsítják, hogy előző nap este Komlón, a Bányászparkba kísértek egy 15 éves fiút, majd ott felszólították az értekei átadására. A sértett ennek nem tett eleget, ezért dulakodni kezdtek. A 15 éves fiú a földre esett, ahol lefogták, majd ököllel ütlegelni kezdték, miközben a nadrágja zsebéből kivették a pénzét. A sértett könnyebben megsérült.

A feltételezett elkövetők elmenekültek, azonban a rendőrök még aznap este elfogták mindkettőjüket, majd előállították. Ellenük – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett elkövetése miatt nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság. A nyomozók kezdeményezték a két fiatalkorú letartóztatását, amelyet a járásbíróság elrendelt.

Forrás: police.hu