A borsolnline.hu számolt be arról, hogy összeverekedett két 11 éves fiú a tornaórán egy érdi általános iskolában. A tusakodás közben egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. A mindössze 11 éves szerencsétlen diákot az osztálytársa többször lábszáron, ezután még többször hasba is rúgta, és még a labdával is alaposan fejbe dobta.

A kórházba szállítás után az orvosi vizsgálatok nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést állapítottak meg, miután az egészségügyi intézmény természetesen hivatalból feljelentést tett. A sérüléseket szenvedett fiú édesanyja bement az igazgatónőhöz, és borsonline.hu értesülései szerint felhívták az anya figyelmét, hogy a támadó fél családját ismerve, ne csináljon az esetből rendőrségi ügyet.

A történet ezzel nem záródott le, mert három nappal a felháborító eset után az anyukát futás közben egy ismeretlen tettes megtámadta, majd annyira megverte, hogy ő is szintén kórházi ellátásra szorult.

A borsonline.hu megkeresésére a rendőrség megerősítette, hogy még szeptember végén valóban megtörtént, hogy az érdi Tétényi utca közelében egy ismeretlen férfi többször is megütötte az édesanyát. Az esetet követően az Érdi Rendőrkapitányság feljelentés kiegészítést rendelt el, a körülmények tisztázása pedig jelenleg is folyamatban van.

„Nekem ez nagyon furcsa. Félholtra verik a fiát, majd pár nappal később az édesanyát is megtámadják… Nehezen tudom elképzelni, hogy a két eset egymástól teljesen függetlenül történt volna” – nyilatkozna a borsonline.hu kérdésére egy környéken élő érdi férfi.