Hosszan tartó súlyos betegsége során elhunyt Sebestyén-Ádám Csilla, az UNI Győr női kosárlabdacsapat edzőjének a felesége. Erről az edző, Sebestyén Balázs számolt be.

Kedves Rokonok, Barátok, Ismerősök!

Nehéz szívvel tudatom Veletek, hogy Szeretett Feleségem, Csilla hosszú, erőn felüli küzdelem után távozott közülünk. Bárhol is legyen most, biztos vagyok benne, hogy jobbá teszi azt a helyet, ahogy ezt a világot és az én életemet is tette.

Köszönjük mindenkinek akik bármilyen formában mellettünk voltak az úton!” – írta az oldalára.

Később az UNI Győr kosárlabda-csapatának oldalán is megerősítették a hírt és szomorúan búcsúztak tőle.

Csillának pécsi kötődése is van. Középiskolai – illetve részben az általános iskolai – tanulmányait az Árpád Fejedelem Gimnáziumban végezte, valamint a Pécsi Tudományegyetemen Természettudományi Karán végezte felsőfokú tanulmányait. Később, 2017-ben költözött Győrbe.

Az Árpád Fejedelemben Csilla nekem osztálytársam volt. Egy olyan emberként ismertem meg, aki nem beszélt sokat, de amikor kellett, meg tudott szólalni az igazáért és ha valamit komoly beszélgetésre került sor, akkor lehetett rá számítani. Bár az elmúlt években már nem tartottuk a kapcsolatot, de számos vicces és komoly, és ami a legfontosabb, emlékezetes pillanat jut eszembe, amikor rá gondolok. Még most is nehéz elhinni, hogy nincs többé.

Nyugodj Békében, Csilla!

Borítókép forrása: UNI Győr Facebook oldala.