Az elmúlt napokban futótűzként terjedt egy videó az interneten, amelyen Parádi Katalin zebegényi polgármester rátámadt az egyik helyi önkormányzati képviselőre. A képviselő állítása szerint a korábban menesztett polgármester egy körömvágó ollóval szúrta meg, amiért aztán a megsebesített képviselő feljelentést is tett a rendőrségen. – az eset előzményeiről is írt a 0627.hu

November 11-én kigyulladt egy ház Zebegényben a Szegfű utcában, amikor a helyi önkormányzati képviselő a helyszínre érkezett, ott találta Parádi Katalin frissen menesztett zebegényi polgármestert is. A képviselő szerint a polgármester részeg volt, sértegette, és egy kisollóval is megszúrta. Az esetről videót készített a telefonjával. – olvasható a telex.hu oldalán.

Parádi Katalin menesztett polgármester foglalkozás egészségügyi vizsgálatának elrendelését kérte, és ideiglenes gondnokság alá helyezés megállapítására irányuló jelzést indítványozott a Zebegényi Közös Önkormányzat képviselő-testülete a tegnap összehívott rendkívüli képviselő testületi ülésén.