A szigetvári és a sásdi hivatásos tűzoltókat is riasztották egy-egy közlekedési balesethez a tegnapi napon. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán. 

Személyautók ütköztek a 6-oson

Két személyautó ütközött össze tegnap délelőtt Szigetvár külterületén, a 6-os számú főúton. A két autóban összesen hárman utaztak, a balesetben senki sem sérült meg. A szigetvári hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, illetve a forgalom irányításában segédkeztek. Az útszakaszon félpályán haladhatott a forgalom. 

Feszítővágóval kellett kiszabadítani a sofőrt

Két személyautó ütközött össze az Oroszló és Mindszentgodisa közötti útszakaszon szerda délután. Mindkét járműben csak a sofőr utazott, egyikük az ütközés következtében beszorult. Őt a sásdi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A könnyű sérüléseket szenvedett sofőrt kórházba szállították, a másik ember nem sérült meg. A műszaki mentés félpályás útlezárás mellett zajlott.

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu