A szombat esténként a televízió képernyőjén jelentkező Dancing with the Stars táncos műsor egyik idei közönségkedvence egyértelműen a Krausz Gábor és Mikes Anna páros lett. A páros hétről-hétre sikeresen menetel előre, így aztán folyamatosan érkeznek róluk az újabb és újabb hírek.
Az már biztos, hogy Krausz Gábor sztárséf számára a lehető legjobbkor jött ez a táncos felkérés, hiszen épp egy válás közepén vágott bele az elmondása szerint számára eddig teljesen ismeretlen táncos show világába.

A televíziós műsorokból már országosan is jól ismert sztárséf mindeddig maga sem gondolta volna, hogy a tánc ennyire le tudja majd kötni a figyelmét és az idejét. Sőt nem csak a figyelmét és sok energiáját köti le, de eltereli is a gondolatait a jelenleg kissé zavaros és problémás magánéletéről. Így aztán a folyamatos próbák és fellépések után mára már élvezni is tudja a táncot.

Krausz Gábor az elmondása szerint mind ez idáig kizárólag a számára legbiztonságosabb közegben, a konyhában érezte jól magát. A főzős produkciók nem okoztak számára gondot, de mostanra már a Dancing with the Stars élő adása, és a vele együtt járó felfokozott médiafigyelem sem zavarja.

A sztárséf nemrég úgy fogalmazott, hogy számára is meglepő, és még magát is alaposan meglepte, hogy a tánc hatására mennyire kinyílt, ahelyett, hogy begubózott volna, és a sebeit nyalogatná bezárkózva.