A héten megkezdődött a Made in Pécs Fesztivál zenekarainak bemutatása. Egyelőre még teljes programot nem látunk, ám minden nap megneveznek négy zenekart, és azt, hogy ők mikor, melyik helyszínen fognak a húrok közé csapni.

A Made in Pécs Fesztivál Pécs egyik legsokoldalúbb zenés rendezvénye ahol egy napon közel 150 – zömében kevésbé ismert vagy helyi ismertségű – zenekar, illetve előadóművész mutatja be 20 percben néhány slágerét 8 különböző helyszínen. A napot hagyományosan minden helyen egy ismertebb formáció kezdi el, nekik 40 perc áll rendelkezésükre.

A következő rendezvényre 2024. január 6-án került sor. A helyszínek tavalyhoz képest nem változtak: az Est Café, az Amper Klub, a Made in Pécs Café, a Nappali, a Trafik, a Szabadkikötő, a Ti-ti-tá és a Sárkány Barlang várja a vendégeket.

A tegnapi nap során kiderült, hogy a Trafikban fellép többek közt a Múlt szellemei, a Nihil Chips Akusztik, a Hepaj és a Porszem is. Ma szintén négy Trafikban fellépőt neveztek meg, konkrétan a Hell Cityt, a Sour Mash-t, a Sweet Mash-t, és egy egyéni fellépőt, Marton Viktor – Krónikást.

Aki a jövőben is szeretné követni, hogy mely zenekarokkal találkozhat, az esemény oldalán követheti.