Jövő héten vasárnap már advent első vasárnapja lesz. Ahogyan korábban már írtunk róla az Ön gyermekének rajza is díszítheti a pécsi Dzsámit adventkor. A jelentkezési határidő lejárt, ahogyan erről írtunk itt. Az online közvetített eredményhirdetés december 21-én lesz. A döntőbe jutott alkotások (korcsoportonként 40-40-40 db) advent első, második és harmadik hétvégéjén lesznek láthatók a Dzsámin 16.30-19.00 óra között.

De nem csak ez a program várja az érdeklődőket a megyeszékhelyen ebben az időszakban. Hiszen mint minden évben, idén is lesz Adventi vásár a Széchenyi téren. Vasárnap délelőttönként színes gyermekprogramokon vehetnek részt az érdeklődők, többek között Gryllus Vilmos, a Tintaló Társulás – szórakoztatja. Idén is itt lesz a Mikulás, a Széchenyi téren pedig meseolvasás várja a családokat. A felnőttek számára is lesznek programok, például koncertek, többek közt Mátyás Pribojszki, Jazzation, Zséda részvételével. Bővebb információkat itt találhatunk. Adventi kézműves foglalkozások lesznek v a PKK Apáczai Művelődési Házban, melyet december 16-án Kézműves vásár zár.

Harkányban „Éljük át Harkány adventi hangulatát!” címmel december 3-án és 17-én vezetett városi sétán vehetnek részt az érdeklődők. A séta a Tourinform irodától indul és érinti a városi karácsonyfát és a karácsonyi vásárt is.