Megbénította Budapest közlekedését a havazás, a 8-as busz keresztbe állt a BAH-csomóponton. – írta ma délben a telex.hu a mai budapesti viszonyokról.

Országosan havazás, csapadék várható az enyhülés következtében.

Amennyiben Budapestre indul, készüljön fel, hogy többek közt 17 autóbusz terelve vagy szakaszosan közlekedik Budapesten az intenzív havazás miatt, közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon. Nem jár a 16-os busz a Deák Ferenc tér és a Clark Ádám tér között, terelve, az autópályán közlekedik a 40-es, a 40B, a 88-as, a 88A, a 140-es, a 140A, a 188-as és a 240-es busz nem jár a Sasadi út és a Károly király utca között. Szintén nem jár az 58-as, a 141-es, a 158-as és a 250-es busz. A 8E busz is terelve jár, a Sasadi út és a BAH-csomópont közötti megállókat nem érinti, munkatársunk épp látta, ahogyan az egyik járat keresztbe fordult a BAH-csomóponti megállónál. –írja a telex.hu

Munkavégzés közben megrongáltak egy gázvezetéket Budapest XVII. kerületében. – írja hivatalos oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

A Hidasnémeti utcába riasztották a tűzoltókat.

Villanyszerelési munkálatok közben megrongáltak egy gázvezetéket Budapest XVII. kerületében, a Hidasnémeti utcában, családi házas övezetben. A fővárosi hivatásos tűzoltók az Aranykút utcánál lezárták a Hidasnémeti utcát, és mivel a gázvezetéket nem lehetett elszorítani, ragasztószalagokkal csökkentették a gáz kiáramlását. A gázszolgáltató az érintett épületet kizárta a szolgáltatásból. – olvasható a katasztrofavedelem.hu oldalon.