A Magyar Hang beszélgetést rögzített a napokban Ungár Péterrel, amit majd pénteken este 8 órakor adnak le a Magyar Hang Youtube csatornáján

A beszélgetésben kitértek a 2024-ben megtartásra kerülő választásokra, ezen belül is a budapesti főpolgármester-jelölésről.

Beszélgetünk Vitézy Dáviddal, de ezek a beszélgetések még nincsenek olyan halmazállapotban, hogy érdemileg nyilatkozzak róla. Vitézy Dávidot egyébként egy nagyon értelmes embernek tartom – nyilatkozta a Magyar Hang Kompország című műsorában Ungár Péter, az LMP társelnöke. (A műsor premierje pénteken este 8 órakor lesz a Magyar Hang Youtube csatornáján).

Ungár Péter gyakorlatilag megerősítette, hogy tárgyalnak Vitézy Dáviddal a főpolgármester-jelöltségről, vagyis egyelőre korántsem biztos, hogy az LMP Karácsony Gergelyt támogatja majd a jövő évi önkormányzati választáson. – olvasható a hang.hu oldalon.

Az LMP is beállna a Karácsony elleni csatába, mert jelöltként Vitézy Dávidban gondolkodnak címmel a hónap elején közölt írást a bahir.hu az oldalán a fővárosi főpolgármester jelöltségről, illetve arról, hogy az LMP, Magyarország Zöld Pártja is beállt a Karácsony Gergelyt ismét Budapest főpolgármester jelöltként indítását ellenzők soraiba.