Tunyogi Péterre emlékeznek a zenészek Komlón

Ismét Tunyogi emlékest lesz Komlón. Azonban ezúttal nem a már megszokott KH adja a helyszínt, hanem idén először a Komlói Színház és Hangverseny teremben kerül megrendezésre. Ebben az évben 14.alkalommal szervezi meg a Cs.Í.T. zenekar a 2008 novemberében elhunyt Tunyogi Péter emlékére rendezett zenei eseményt Komlón.

Tunyogi Péter a P.Mobil zenekar énekese és a Tunyogi Rock Band frontembere volt. 1947 március 13-án született Békéscsabán. 1979-ben a P. Mobil énekeseként lett igazán közismert előadó, miután átvette Vikidál Gyula megüresedett helyét. 1991-ben alakította meg a a Tunyogi Bandet, majd 1997-től Tunyogi Rock Band néven zenéltek tovább. Később énekelt a Mobilmánia nevű zenekarban is.

„Kedves Ismerőseink,Barátaink,Rajongóink!

Hát eljött az igazság napja. Kinőtte a „Tunyó Emlékest” a komlói KH falait,ezért el kellett vigyük olyan helyre ahová talán elfér mindenki és ha már költözünk,akkor legyen ez a műsor még nagyobb,mint eddig. 2024. Január 20-án 17.00 órától a Komlói Színház és Hangverseny terem ad otthont a produkciónak. Két felvonásban,három órás kibővített műsorunkkal várunk szeretettel titeket. A Cs.Í.T. mellett Kiss Anikó, Dombai Csilla Szabina, Kálmán Kata, Rácz Boglárka, Magyar Csaba, Bedőcs Imi, Juhász István, Gelb Miklós, Kovács Gyula és Csapó Barna barátaink segítenek abban, hogy egy felejthetetlen estében legyen részetek.

A jegyek elővételben 3 500 , a helyszínen ( ha még marad ) 4 000 F t- ba kerülnek.

Jegyeket elővételben a Komlói Színház És Hangverseny teremben, a CS.Í.T. – Hard Rock Magyarország Facebook oldalán és weboldalán, valamint a zenekar December 16-i koncertjén lehet rendelni, vásárolni. Aki volt már Cs.Í.T. -és Tunyó Emlék koncerten, tudja mire számíthat. Aki még nem, annak ajánlani merem, hogy akkor most jött el ennek az ideje. Szeretettel várunk mindenkit!” – áll Papp Attila facebook bejegyzésében.

A zenekar vezetőjének tájékoztatás szerint a jegyek iránt nagy az érdeklődés, ezért érdemes időben megvásárolni! Karácsonyi ajándéknak is kiváló.