Mikulás megrázta szakállás és hófehér leplet borított tegnap Baranyára. A jó öreg piros puttonyos a szemnek káprázatosan szép látvánnyal ajándékozta meg a baranyai embereket, de az autósok már nem annyira örültek a balesetező vagy az árokba csúszott autók okozta forgalmi akadályoknak. A 67-es úton például Bőszénfa határában kidőlt fa okozott teljes útzárat.

Közlekedési baleset történt december 6-án, csütörtökön délután a 6-os főúton, ahol összeütközött két gépkocsi. – tudatta a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos oldalán.

Pécs határában akadályozta a forgalmat a baleset.

Karambolozott két személygépkocsi Pécs határában, a Pécsváradi úton, azaz a 6-os főúton, a 191. kilométer közelében. A balesethez a pécsi hivatásos tűzoltók vonultak ki, és áramtalanították a járműveket, amelyek félig az árokban vannak. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol félpályán halad a forgalom.

A baleset után tűzesethez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak, mert egy autó égett egy mecseknádasdi műhelyben. – olvasható a katasztrófavédelem oldalán.

Mecseknádasdon, a Táncsics Mihály utcában keletkezett tűz.

Kigyulladt egy autó egy műhelyben, Mecseknádasdon, a Táncsics Mihály utcában. Az esethez a bonyhádi hivatásos és a mecseknádasdi önkéntes tűzoltók vonultak ki, és két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek kihoztak az épületből több hegesztőpalackot is, ezeket nem érintette a tűz.

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu

Fotók: sebességmérés/útinform:Baranya