Bár sokan halálhírét keltették, a 74 éves színész úgy tűnik, diadalmaskodni tudott a rák felett. Erről ő maga nyilatkozott a Tények Plusz stábjának:

„Tulajdonképpen fel sem fogtam, amikor megtudtam, hogy rákom van. És nem is akármilyen, mert még áttétek is vannak. Tulajdonképpen ezért vállaltam be a kemót is, mert a PET-CT-n derült ki számomra is, hogy itt bizony komoly dolog lesz, és az egy nagyon csúnya halál a csontrák, mivel csontos áttéteim vannak. Vagyis voltak, gondolom én – mondta a színész.

Reviczky bár elismeri, hogy a kemoterápia rengeteget segített neki, elmondása szerint az égieknek is nagy szerepe volt ebben. Olyannyira, hogy az egyik estén még egy egyiptomi istennel is „találkozott”:

„Kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvesz egy nagyon erős energia. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. Egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólalt egy hang, hogy ‘Meggyógyultál!’

Reviczky most optimistán, célokkal telve tekint a jövőbe. Ám elsődleges célja az, hogy Karácsonykor az egész családja együtt legyen.