Mai nap került sor az RTL sikersorozatának döntőjére, ahol három páros mérkőzött meg egymással.

A női könnyűsúlyban Berki Mazsi a héten kórházba kerülő Dobos Evelinnel küzdött meg a címért. Nem igazán lehetett egyenlő felek küzdelmének nevezni, hogy Mazsi vagy tíz kilóval nehezebb, és erősebb, ráadásul Evelinen érződött, hogy nincs tökéletes állapotban. Ennek ellenére kitartott, jól viselte a pofonokat, sőt, a harmadik menetben néha úgy nézett ki, hogy akár a mérkőzés megfordítására is képes lehet. Végül azonban egyhangú pontozással ment végig a küzdelem.

Férfi nehézsúlyban Brasch Bence Árpa Attilával csapott össze. Ha az előző mérkőzésről azt mondjuk, hogy nem volt igazán egyenlő felek küzdelme, akkor erre hatványozottan igaz. Hiszen Bence 20 évvel fiatalabb Attilánál, ráadásul remek kondícióban volt. És bár a felkészülés Attilánál is rendben volt, szerintem itt mindenki érezte, hogy egyoldalú küzdelem lesz. És valóban az lett, Bence már az első menetben több találatot vitt be, ám Attila ekkor még állta a sarat. Hanem a második menetben egy erős ütés után Árpa Attila a földre került, akkor még felkelt, ám a zenész következő ütése majdnem kiütötte Attilát a ringből, így a bíró a mérkőzés beszüntetése mellett döntött.

A legizgalmasabb mérkőzésnek egyértelműen Molnár Áron „Noár” és Rácz Jenő küzdelme tűnt, ami azonban végül a legrövidebb lett. Néhány ütésváltás után ugyanis a színész egyik ütése telibe találta a séf fejét, aki ekkor még a rászámolás ellenére folytatta, ám egy újabb találatot követően egyszerre állította meg a mérkőzést a bíró és dobta be a törülközőt Rácz Jenő edzői stábja. A mérkőzés után az orvosoknak kellett megvizsgálni a séfet, akinek szerencsére nem esett komolyabb baja.

Ezekkel a meccsekel ért véget a Sztárbox 2023-as szériája, aminek a nézettsége igencsak magas volt: gyakorlatilag a műsor teljes ideje alatt stabilan verte a TV2 tehetségkutatóját, a „Sztárban Sztár Leszek”-et, így nem kizárt a folytatás sem.

Borítókép forrása: 24.hu