2009 óta vezetnek így hármasban műsort Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc, igaz a kezdetekben még Pirítós címmel ment a műsoruk a Danubius rádión. Ezt a műsort is hallgathattuk több éven keresztül, aztán a megszűnése után a trió a Class FM csatornán kapott új lehetőséget, ami a Morning Show címen vált ismertté. Jelenleg pedig a Rádió1-en, Balázsék címen hallgathatjuk reggelente a három fiút. A ma reggeli bejelentés után most már tudjuk, hogy csak januárig, mert év végén Vadon János távozik a rádióműsorból.

„Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól. Új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik. Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait. Azt mondják a változás lehetőség a fejlődésre, mi is ezzel az optimizmussal tekintünk a 2024-es esztendőre. A Balázsék c. műsorunk megújulva folytatja tovább, hogy nektek, kedves Hallgatók, továbbra is jól induljanak a reggeleitek.” – olvasható a bejelentés a Balázsék című, Magyarország leghallgatottabb reggeli műsorának hivatalos közösségi oldalán.

Vadon János az Instagram oldalára írt bejegyzést:

Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem… Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok!  – írta döntéséről a távozó Vadon Jani, műsorvezető.