A tegnapi nap folyamán a bahir.hu is beszámolt arról a szomorú hírről, hogy Vadon János 15 év után befejezi a rádiózást a Balázsék című reggeli műsorban.Az ország Janija úgy döntött, hogy a jövő évtől új kihívások elé néz, ezért januártól nélküle köszönti a hallgatóságot a Balázsék című műsor, azaz Sebestyén Balázs és Rákóczi Ferenc.

Vadon Jánostól folyamatosan búcsúznak el a rádiósok, a lapok és a celebek egyaránt. Például Bochkor Gábor után most Nagy Alekosz búcsúzott el Vadontól, aki a Facebook bejegyzésében nem csak felidézte a közös beszélgetéseiket, de fel is ajánlotta, hogy hajlandó beülni János megüresedő rádiós helyére.

Na szóval, feladta a leckét Alekosz Sebestyén Balázsnak. A kérdés csak az, hogy Balázs vissza tud vajon utasítani egy ilyen, soha vissza nem térő lehetőséget?

„Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat legyen az a Sakk, vagy éppen a testépítés. Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell.. amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott. A kialakult egyben soha vissza nemtérő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás, lehetőség a fejlődésre. A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás. Meghalt a király! Éljen a király.” – írja közösségi oldalán Nagy Alekosz.