Biró Károly, Kozármisleny polgármestere a közösségi oldalán jelentette be, hogy az elmúlt években nagy sikerrel megvalósult jégpálya projektet megismétlik az idei télen is a baranyai kisvárosban.

A polgármesterének Facebook oldalán megjelent fotó már azt is elárulja, hogy Kozármislenyben már meg is kezdődtek az idei télen is szezonálisan működő kozármislenyi jégpálya megvalósításának munkálatai. Sőt, a fotóból az is kiderül, hogy a városi jégpálya felállításának a helyszíne ismét a Kozármislenyi Városi Sportcsarnok keleti parkolója lesz.

Az előre láthatóan rendkívül sikeres programhoz a Kozármislenyi Sport Nonprofit Kft több, mint 10 millió Ft támogatást kap az önkormányzattól! – tudtam meg ma este dr. Biró Károly polgármestertől.

„A tegnapi – nem titkoltan – provokatív jégpályás posztomra rengeteg pozitív visszajelzés és megerősítés érkezett, így a ma esti pénzügyi bizottsági és a holnapi képviselő-testületi ülésre rendkívüli javaslatot terjesztek elő, mely szerint ismét helyezzük üzembe a téli szezonra a kozármislenyi jégpályát! A javaslatomat az I Misleny Csapata egyhangúlag támogatta, így az előkészületeket már meg is kezdtük! A szabad palánk felületekre reklám kihelyezhető! A szponzorok jelentkezését privát üzenetekben várom. A pályát a téli szünet kezdetén tervezzük megnyitni.” – írta közösségi oldalán Kozármisleny polgármestere.