A Pannon Filharmonikusok a hivatalos oldalán hívta fel a kedves közönségének figyelmét, hogy az egyik legnagyobb közösségimédia-felületen hamis jegyeket árusítanak a Kodály Központban december 22-én és 23-án előadásra kerülő A diótörő – karácsonyi varázslat című, Pannon Filharmonikusok, Pécsi Balett és Bóbita Bábszínház koprodukcióra.

A szervezők csak a hivatalos értékesítési partnereknél, a Kodály Központ jegypénztárában és a Jegymester.hu felületén váltott jegyekért tudnak felelősséget vállalni.

A szervezők és a nézők közös érdeke, hogy senki se váljon csalók áldozatává, ezért kérik a károsultakat, hogy mindenképpen jelezzék a rendőrségen, ha észreveszik a csalást.

A hamis jegyek eltérnek a hivatalos jegyek formájától. Ha bárki a hivatalos jegyértékesítési csatornáktól eltérő módon vásárolt jegyet, és bizonytalan az érvényességében, kérik, hogy vigyék be a Kodály Központ jegypénztárába, ahol a szervezők kollégái segítenek a jegy érvényességének ellenőrzésében.

További információ a Kodály Központ jegypénztárában a Pannon Filharmonikusok munkatársától kérhető telefonon 72/500-300; e-mail-ben: jegypenztar@pfz.hu