Tűzből és balesetből is jutott bőven a Baranya vármegyei tűzoltóknak az elmúlt huszonnégy órában. – olvasható a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi igazgatóság hivatalos oldalán.

Árokban kötöttek ki

Letért az útról és árokba borult egy személyautó szerda délután Csarnóta külterületén. Az autóban ketten utaztak, könnyű sérüléseket szenvedtek. A siklósi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták és áramtalanították a járművet.

Baleset történt a Pellérd és Görcsöny közötti útszakaszon

Megpördült, majd keresztbe fordult az úton egy kisteherautó tegnap kora este Pellérd külterületén. A sofőrt könnyű sérülésekkel kórházba szállították. A pécsi hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a kocsit.

Megcsúszott, karambol lett a vége

Két személyautó ütközött össze tegnap este a 66-os számú úton, Mánfánál, miután az egyik megcsúszott az úton. A két autóban összesen hárman utaztak, egy ember könnyű sérüléseket szenvedett, őt a mentősök kórházba szállították. A komlói hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járműveket. Az útszakaszon egy sávon haladhatott a forgalom.

Felborult egy autó Pécsett

Megcsúszott az úton, járdára hajtott, majd az oldalára borult egy személyautó tegnap este Pécsett, a Hegedűs János utcánál. Az autóban egyedül utazó sofőr önerejéből hagyta el a járművét, nem sérült meg a balesetben. A műszaki mentést teljes útlezárás mellett végezték a pécsi hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet.

Megsemmisült egy melléképület Pécsett

Teljes terjedelmében égett egy lakóházzal egybeépített melléképület tegnap késő este Pécsett, a Somogy utcában. A város hivatásos tűzoltói több irányból oltották a lángokat. A tűz a lakóépületre nem terjedt át, azonban a melléképület teteje megsemmisült. A házban élők az ingatlant még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyták, személyi sérülés nem történt. A tűz vélhetően elektromos meghibásodás miatt keletkezett.

Tűzzel indult a csütörtök

Busz lángolt csütörtök hajnalban Mindszentgodisán. A tüzet egy porral oltó segítségével megpróbálták megfékezni a helyszínen tartózkodók, azonban nem jártak sikerrel. A sásdi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.


Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu