A 2021-es évben első alkalommal került felállításra jégpálya Kozármislenyben. A város lakosságának körében nagy népszerűségnek örvendő létesítmény felállítását az idei évben megismételte Kozármisleny.

Az előre láthatóan rendkívül sikeres programhoz a Kozármislenyi Sport Nonprofit Kft több, mint 10 millió Ft támogatást kap az önkormányzattól! – tudtam meg dr. Biró Károly, Kozármisleny polgármesterétől a jégpálya létesítésének anyagi hátteréről.

A téli időszakban üzemelő jégpálya a Kozármislenyi Városi Sportcsarnok melletti téren épült fel az elmúlt napokban.

A kozármislenyi jégpálya működési ideje december 22 és február 25 közötti időszakban lesz.

A mislenyi koripályát december 22-én, pénteken 17 órától az ünnepélyes megnyitó után a korcsolyázás szerelmesei ingyenesen használhatják! Korcsolya bérelhető lesz a helyszínen!

A pénteki megnyitón a kozármislenyi korcsolyapályát ünnepélyesen megnyitja dr. Hoppál Péter, országgyűlési képviselő és dr. Biró Károly, Kozármisleny polgármestere.

Aki az elsősorban a helyi lakosság téli sportolási igényeit kielégítő, és a kozármislenyi lakosság számára elérhető jégpálya igénybevételéről esetleg lemaradna, azoknak a Pécsi Városi Műjégpálya nyújt szolgáltatást.

Mislenyi koripálya árai és nyitvatartása: