Közlekedési baleset történt ma délelőtt a 81-es úton, ahol egy betonkeverővel karambolozott egy személyautó. A baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt. – adott hírt a balesetről a BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hivatalos oldalán.

Megcsúszott az úttesten, majd egy betonkeverő járműnek ütközött egy személyautó a 81-es főút 40-es kilométerszelvényénél, Vérteskethely és Bakonysárkány között. Az ütközés következtében a személyautó három utasával az árokba borult. A kisbéri hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoztak a helyszínen.

A deltahirek.hu legfrissebb információi szerint a szörnyű ütközés következtében a betonkeverővel ütköző személyautó az árokba borult, három utasával együtt.

A kocsiban ülő két középkorú felnőtt és egy körülbelül tízéves gyerek a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életüket vesztették.

A Delta Hírek írásában utal arra is, hogy az elsődleges információk alapján egy család utazhatott az autóban, de a hatóságok egyelőre nem erősítették meg ezt az információt.

Forrás: deltahirek.hu, katasztrofavedelem.hu