Aki komlói, és szereti a kispályás focit, az 2023. december 27 és 29 közötti időszakra nem is szervezett más programot az ünnepek között, mint a VII. Gabriella Kupa mérkőzéseit.

Az idei évben immár hetedik alkalommal szórakozhatnak együtt a jó focit kedvelők Komlón, a térség egyik legnagyobb sportrendezvényén, a Gabriella Kupán 2023. december 27-28-29-én, a Komló Városi Sportközpontban, ahol a 3 nap alatt összesen 32 csapat méri össze a futball tudását.

Már az első nap, december 28-án 69 gól és nyolc továbbjutó, tömören így summázza a VII. Gabriella Kupa első napjának eseményeit a rendezvény hivatalos oldala. Úgy tűnik, hogy alaposan megszenvedtek a kiemelt csapatok a torna első felvonásán.

Íme, a sokat mondó csapatnevek a két ünnep között versenyző csapatok közül:

A komlói VII. Gabriella Kupán küzdenek: az FF Kalmár, a Színezők, a Keretbe SE, a Tex Joga Bonito-Varga, az Ejaku-Lazio, a Baranya Blinders, a Double Barber Shop, a Sugar Cafe, az FK Mondtevideo, az Art Innova, az Amigos, a 105, a Sakáltanya, a La Panterra Negra, a Fapuma, a Rekor Town GA, a Foci Szakkör, a Kisszériások, az LK Bulls,  a Crew, az Unreal Madrid, az Est Caffé, a Geresdlak, az Eagles, a Brazilok, a Pinyő FC, a Team Alpas, a BBFC Bever Name, Himesházáról a Focsi csapatban focizók, a pécsi Indoorfitness, és a szintén pécsi a CSOFÉM FC csapata.

2016. december 29-én rendezték meg első alkalommal Komlón, a Városi Sportközpontban a helyi sportélet igényes, sokcsapatos és színvonalas év végi teremtornáját, a Gabriella Kupát.  

A három nap lezárásaként a hagyományos Retro Party-val búcsúzik majd a komlói kispályás foci rendezvény. A már megszokott betét programok, amelyek többek között a KomlóFit Aerobik, KBSK U9 Gálameccs, Plié SE Ritmikus Gimnasztika mellett szintén állandó jelenség az ajándéksorolás, ahol 2023-ban is nagyon nívós ereklyéket fognak kisorsolni.

Az idei évben ismét jótékonysági akciót is hirdettek, mivel a komlói két kisgyermekes anyuka, Farkas Alexandra szomorú történetéről a szervezők is értesültek, így szeretnék a tombolavásárlásból befolyt teljes összeget Alexandra és családja részére felajánlani.

A kupáról még többet megtudhat a rendezvény közösségi oldaláról, illetve a weboldaláról.

Egy kis ízelítő az első napból.