Az egykori legendás, és közkedvelt televíziós újságíró, Vitray Tamás 91 évesen az ATV Egyenes Beszéd című műsorában tudatta, hogy az új esztendőben hol is találkozhatnak majd vele a nézők. – olvasható az örömteli hír az atv.hu oldalán.

Vitray Tamás, aki november 5-én ünnepelhette a 91. születésnapját, és a műsorban arról beszélt, hogy még most, 91 évesen is, minden nap, rendszeresen mozog, hogy megtartsa a fizikumát. A magyar televíziózás élő legendája így aztán szerencsére napjainkban is jó egészségnek örvend. Sőt, elmondása szerint, az elmúlt évben újra rátalált a szerelem, mégpedig egy szakmabeli hölgy személyében.

Igaz, a Vitray szívét elrabló hölgy ugyan Svájcban él, de ez nem gátolja meg egyiküket sem a kapcsolatuk kiteljesedésében – tudatta a Naphire.hu.

Vitray Tamás, a közismert, és közkedvelt televíziós újságíró, december 29-én, pénteken az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy 91 évesen egy számára, és a nézői számára egészen új műsorral tér vissza a YouTube-on.

Az ATV műsorában Vitray Tamás teljes részletességgel ismertette az új terveit. Megjegyezte, hogy még mindig hajtja a hiúság, mert ma is úgy érzi, hogy jelentkezését örömmel fogadják majd a nézők, és bizony az is igaz, hogy nagy kihívás is lesz számára nagy visszatérés.

Vitray Tamás, mindössze csak 2 éve, 89 éves korában vonult vissza a teljes nyilvános szereplés elől. Előtte több mint hatvan évig televíziózott, ahol nagy népszerűségre tett szert. – írja a Nyugati Fény

Az ATV műsorában Vitray Tamás azt is elmondta, hogy a korából adódóan műsorával az idősebb közönséget kívánja megcélozni. Mégpedig azt a réteget, amelyiket a meglátása szerint manapság „nem tekintenek igazi nézőnek” ebben az új, digitális korban.

A tervezett műsorrendet a nézők kérésre alakították ki, így aztán Vitray Tamás az új műsorával kéthetente fog jelentkezni a havi egyórás epizódok helyett.

Vitray Tamást a bahir.hu is köszöntötte novemberben, a 91. születésnapján.