Január 7-től, vagyis a téli iskolaszünet végétől, ismét közlekedik a Komló – Siófok – Székesfehérvár autóbuszjárat, amelyet 2021 ősze óta vehetnek igénybe a komlóiak.

Az autóbusz egyrészt közvetlen kapcsolatot biztosít Komló és Tamási, Komló és Siófok, Komló és Lepsény között, másrészt kitűnő eljutási lehetőséget kínál a Győrben dolgozóknak is, hiszen Székesfehérváron azonnal csatlakozás biztosított a folyók városába.

A Volánbusz Zrt. távolsági járata a komlói autóbusz-állomás 4-es kocsiállásáról indul a hetek első iskolai előadási napját megelőző napokon (általában vasárnap) 12:10-kor.

A Volánbusz Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság egy több mint 95 éves múlttal rendelkező személyszállító busztársaság. Az 1927-ben MAVART néven alapított vállalat kezdetben mindössze 30 autóbusszal rendelkezett; ma országos szinten csaknem 6000 darab járművel biztosítjuk szolgáltatásainkat, a munkavállalók számát tekintve Magyarország harmadik legnagyobb állami társaságaként.

A Volánbusz Zrt. országos szinten gondoskodik a vármegyeszékhelyek, a legfontosabb régiók és kirándulóközpontok napi, közvetlen és rendszeres kapcsolatáról egymással és a fővárossal. A társaság helyközi szolgáltatása Magyarország 3155 településéből 3144-et érint, a helyi közlekedést pedig hazánk 62 településén biztosítják. Mindezeken felül évtizedek óta közlekedtetnek menetrend szerinti nemzetközi járatokat is. Szolgáltatásaik minősége, magas színvonala kiemelten fontos a számukra, a Volánbusz Zrt. a legszigorúbb, tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

A Volánbusz Zrt. évi több mint 17 millió járatukon csaknem 450 millió kilométer megtételével mintegy 540 millió utas szállításáról gondoskodnak, a folyamatosan fiatalodó és korszerűsödő jármű állományukkal.