2024. január 1-el bezárta ajtaját Siklóson az Agora Étterem. A siklósi Hotel Agora Siklós szálloda után az éttermet is bezárni kényszerült az üzemeltető, egyelőre bizonytalan időre. Pedig a történelmi város szívében található Hotel Agora Siklós ideális kiindulópontja volt a turisták számára Siklós felfedezéséhez.

Siklós főterén, a Kossuth téren található a város egyetlen régi szállodájának igazán impozáns épülete, a Központi Szálloda. A szálloda 1910-11 között Pilch Andor tervei alapján készítette el a kor egyik legnevesebb magyar építésze Strobl Alajos, aki felépítette a siklósiak örömére az épületet csodaszép szecessziós stílusban.

„Tavaly év végén bezárult egy ajtó. Egy ajtó, mely hosszú évtizedekig mindig nyitva volt. Egy ajtó, melyet nem zárt be sem gyász, sem betegség, sem egyéb nehézségek. Múlt hét végével, a múlt év végével bezárult. Az elmúlt évek próbatételeit nehezen viseltük, és a tehermentesítés helyett, további súlyok nehezedtek ránk, melynek nyomán szomorú döntést kellett hoznunk. A siklósi Agora Étterem 2024 év elejével bezár. Szállodánk után az éttermet is bezárni kényszerülünk bizonytalan időre. Mi reméljük a legjobban, hogy valami új, valami konstruktív változás keretein belül hamarosan újra fogadhatjuk vendégeinket! Addig is köszönettel tartozunk családjainknak, akik kitartottak mellettünk, dolgozók százainak, akik az évtizedek során segítettek minket jobbá válni és vendégek tízezreinek, akik mindezt lehetővé tették! A szándék, hogy szolgáltatásainkkal könnyebbé, szebbé tegyünk vendégeink hétköznapjait vagy ünnepeit nem múlt el, csupán most kicsit visszahúzódik, és pozitívan tekintve a jövőbe reméljük, hogy mihamarabb újfent elengedhetetlen kellékei lehetünk egy-egy családi eseménynek, találkozásoknak és a kistérség vendéglátásának!” – írja év eleji elköszönő bejegyzésében az Agora Étterem üzemeltetője, a hivatalos Facebook oldalukon.

A Hotel Agora Siklós 25 igényesen berendezett szobával állt a vendégek rendelkezésére. A Hotel Agora Siklós szobái főleg kétágyasak voltak, amelyek jó részét pótággyal bővíthetővé tették. Minden szobában volt fürdőszoba, kábel TV, telefon, klíma. A Hotel Agora Siklós vendégei díjmentesen használhatták a szaunát, pezsgőfürdőt és a fitness-termet. Az épület előtt biztosított volt a parkolási lehetőség. A portaszolgálat a nap 24 órájában állt a vendégek rendelkezésére.

A 2024. január 1-én bezárt, és a Hotel Agora Siklóshoz tartozó étteremben rendezvények alkalmával 170 vendég tudott kényelmesen helyet foglalni. Alkalmas volt lakodalmak, családi rendezvények, baráti összejövetelek megtartására. nem csak a siklósiak, de a városba látogató vendégek által is ismert és elismert finom ételek mellett egy sor helyi specialitást kínáltak a hozzájuk betérő vendégeinknek, amelyeket csak ezen a környéken kaphattak meg.