Saját magát buktatta le Kocsis Korinna – írja a Metropool, mert a szemfülesebbeknek ugyanis feltűnt, hogy egy gyönyörű eljegyzési gyűrű csillog a magyar szépségkirálynő ujján. 

Így aztán nem is csoda, hogy az elmúlt napokban már azt pletykálják, hogy Kocsis Korinnára ismét rátalált a szerelem, ráadásul a kapcsolat is már olyan komolyra fordult, hogy már egy gyűrűvel el is jegyezték.

Az árulkodó fotók Kocsis Korinna közösségi oldalán jelentek meg, és a kommentelő követők máris elkezdték a találgatást a titokzatos Ő személyéről.

Kocsis Korinna még 2023 márciusában nyilatkozott a magánéletéről, és akkor úgy fogalmazott, hogy: nem vágya most egy új kapcsolat,hiszen a kisfia miatt nincs ideje semmire és senkire, ráadásul azért nem szeretne ismerkedni csak azért, hogy legyen mellette valaki.

Az egykori szépségkirálynő a gyermeke születése után alig fél évvel jelentette be, hogy párjával külön utakon folytatják. A szétválásukról Korinna részleteket nem árulta el a nyilvánosságnak, és csak annyit lehetett tudni, hogy a szakítás már hónapokkal korábban benne volt a levegőben. Akkor azt is elárulta, hogy a 2023-as évnek már külön vágtak majd neki. 2022 októberében a pár szétköltözött, és Korinna azóta egyedülálló édesanyaként neveli kisfiát.

Amennyiben hinni lehet az árulkodó fotóknak, akkor Kocsis Korinnának a 2024-es évet viszont már nem kellett egyedülálló anyaként indítania. Sok boldogságot kívánunk Korinnának, kisfiának és az új párjának!