Molnár Anikó úgy gondolja, hogy jó példa lehet a negyven feletti nőknek, hogy nem kell elhagyniuk magukat.

Amit Anikó az OnlyFansen mutat, már nem a művészi akt kategóriája, aki kifizeti, az még egyik volt partnerével is láthatja együtt a az erotikus tartalommegosztón. Molnár Anikó erről azt mondta, hogy „Vadidegennel nem tudok. Tulajdonképpen semmi más nem történik, mint ami a hétköznapjaimban, ami a hálószobában történik” – írta meg a RTL KLUB

Azt mondta, hogy sok ajánlatot kap férfiaktól, még házassági ajánlatot is. „Lehetek példa mondjuk 40 pluszos nőknek, hogy nem kell elhagyni magukat. Felnevelnek 2-3 gyereket, 45 éves korukban elválnak, és ott állnak, hogy nincs önbizalmuk, nincs semmi.” 

Úgy érzi ő 48 évesen is meg tudta mutatni, hogy ennyi idősen is lehet „nőnek lenni”.

Tavaly írtunk arról, hogy

egyáltalán nem bánta meg, hogy erotikus modellnek állt, sőt jelenleg úgy látja, hogy a jövőben többre is hajlandóságot érez. A Story magazinnak elárulta, mi vitte rá arra, hogy 47 évesen váltson.

Senki felé nincs elszámolni valóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet, idővel szexuális jellegű tartalmak is lesznek az oldalamon” – nyilatkozta Magyarország egykori Nagy Ő-je.

Az erotikus munkájáról úgy vélekedett akkor, hogy mindennek megvan az ára, annak is, hogy valaki a hálószobájába beengedje a kamerákat.

Molnár Anikó kifejtette, hogy neki nincs gazdag férje, akire számíthatna, és a meglátása szerint tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban, így aztán internetes erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége.

Forrás: RTL KLUB