A pécsi Nyugati ipari úton történt cserbenhagyásos baleset szemtanúit keresik a rendőrök. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívása.

A Pécsi Rendőrkapitányság 02010/240/2024. bűnügyi számon nyomozást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

 Január 20-án 16 óra 20 perckor egy ismeretlen forgalmi rendszámú Ford Mondeo közlekedett a pécsi Nyugati ipari úton a 6-os főút felől Kertváros irányába.

Egy jobbra ívelő kanyarban áttért a szemközti sávba, és a visszapillantó tükrével nekiment a szemből érkező autó visszapillantójának, majd megállás nélkül továbbhajtott. Az ütközés következtében a szemből érkező Citroen sofőrablaka betört. A balesetben nem sérült meg senki.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, és a balesetről érdemleges információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es, ingyenes zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

Forrás: police.hu