Nagymihályi otthonában holtan találtak egy nőt, akit a bíróság 20 éves börtönbüntetésre ítélt, írja a Parameter.

A nő felakasztotta magát, írta meg a szlovákiai magyar nyelvű lap, amely szerint a szörnyű tragédiára azután került sor, miután a bíróság ma 20 éves szabadságvesztésre ítélte az asszonyt.  – számolt be a tragédia híréről az atv.hu is.

A kétségbeesésében öngyilkosságot elkövető nő még 2019-ben késelte meg a férjét, majd ezután elmenekült a tettének helyszínéről. Az áldozata viszont a kórházba szállítás után belehalt a sérüléseibe. Az elkövetőt már akkor 20 éves szabadságvesztésre ítélték, de ő viszont enyhítésért fellebbezést nyújtott be. 

A Kassai Kerületi Bíróság viszont ma, szerdán helyben hagyta a 20 éves szabadságvesztést, amit az ítélet szerint a legszigorúbban őrzött börtönben kellett volna az asszonynak letöltenie. 

A TV JOJ szerint az ítélethirdetést követően rendőrök mentek a 20 év börtönbüntetésre ítélt nőért a  nagymihályi otthonába. Tudták, hogy otthon van, mivel az asszonynak nyomkövetőt kellett viselnie. 

A rendőrök azonban holtan találtak rá a nőre, előzetes információk szerint felakasztotta magát. A helyszínre mentőket és tűzoltókat is riasztottak.

Forrás: parameter.sk

A bahir.hu oldalon minden nap talál kedves és kellemes híreket is.