A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a hivatalos honlapján ma számolt be az elmúlt hétvégének a nyolc balesetéről, amelyeknek során műszaki mentést is végrehajtottak.

Kisodródott egy kanyarban, majd árokba hajtott egy személyautó péntek délelőtt Somberek külterületén. A véméndi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett áramtalanították a járművet, illetve a forgalom irányításában vettek részt. A balesetben senki sem sérült meg. 

 Két személyautó ütközött össze szombat délelőtt Pécsett, a Madách Imre utcában. A két autóban összesen hárman utaztak, egyikük sem sérült meg a balesetben. A város hivatásos tűzoltói átvizsgálták a járműveket, csupán az egyik áramtalanítására volt szükség. 

Szombat este Pécsett, a Kökényi út és az Arányosi út kereszteződésében ütközött össze két személyautó, melynek következtében az egyik autó az út melletti árokba hajtott. A járművekben összesen négyen utaztak, mindannyian könnyebb sérüléseket szenvedtek a balesetben. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói a helyszínt biztosították és áramtalanították az autókat.  

Pár órával később a Móra Ferenc és a Megyeri út kereszteződésénél történt baleset, mely során ketten könnyebben sérültek. A műszaki mentést a pécsi hivatásos tűzoltók végezték el.

Lesodródott az úttestről, majd az árokban, fejtetőre borulva állt meg egy személyautó vasárnap délelőtt Fazekasboda külterületén. Az autóban csak a sofőr utazott, aki könnyű sérüléseket szenvedett a balesetben. A műszaki mentést a komlói hivatásos tűzoltók végezték el, akik kerekeire állították és áramtalanították a járművet, majd félretolták azt.  

Forrás: baranya.katasztrofavedelem.hu

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket, információkat.