2024. február 10-én, szombaton a Városi Sportközpontba, az Eszperantó tér 1 szám alá hívják és várják a 13. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztiválra a versenyző csapatokat és az érdeklődőket.

A Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál, Komló Város Önkormányzat és a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület által több, mint 13 év óta, közel 100 csapat részvételével szervezett, népszerű, nemzetközi gasztro-kulturális rendezvénye.

A hagyományos februári kolbásztöltő fesztivál évek óta Komló egyik legnépszerűbb rendezvénye. A verseny és a rendezvény helyszíne a Városi Sportközpont, ahol a program egy látvány-disznóvágással kezdődik, ami után a csapatok elfoglalhatják a helyüket a sportcsarnok küzdőterén kialakított asztaloknál. A csapatok ezután rögtön munkához is láthatnak, hogy két órányi darálás, gyúrás, fűszerezés és töltés után délre a zsűri asztalára helyezzék a versenymintát.

A csapatok ez után rögtön munkához is láthatnak, hogy kétórányi darálás, gyúrás, fűszerezés és töltés után délre a zsűri asztalára helyezzék a versenymintákat.  

A fesztivál sztárvendége Várkonyi Attila, alias DJ Dominik, a Retro Radió műsorvezetője lesz. A jól végzett munka után a talpalávalót, ahogy tavaly is a Perfect Slágerzenekar és a Wery-Take Retro Band szolgáltatja.

Komló Város Önkormányzat Városgondnokság hivatalos közösségi oldalán keresztül tájékoztatja a lakosságot és a Komlóra utazókat, hogy a

XIII. Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivál

2024. február 10-én,

a Sportközpontban kerül megrendezésre.

A rendezvény miatt az alábbi útszakaszok kerülnek szakaszos lezárásra.

A saját eseményed szervezed? Bérelj szelfigépet, ami még tökéletesebbé és maradandóbbá teheti az élményeidet! A szelfigép azonnali, helyszíni fotónyomtatásra alkalmas. A benne található Canon tükörreflexes fényképezőgép garantálja az elkészült fénykép tökéletes minőségét.

2024. február 8. (csütörtök) 19.00 órától – február 12. (hétfő) 12.00 óráig, az Eszperantó téri kisparkoló,

2024. február 10. (szombat) 6.00 órától-23.00 óráig, a Sportközpont előtti útszakasz a Béke Hotel parkoló bejáratát követően a Bem utcai kereszteződésig.

A cikk fizetett hirdetést tartalmaz.