Reviczky Gábor úgy döntött, nem vállal már több új darabot, mert nem tudna végigcsinálni egy egész próbafolyamatot. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész erről a Borsnak adott interjújában beszélt.

Reviczky mostanra több kemoterápiás kezelésen is túl van, az első hármat jól tűrte, de a negyedik és ötödik kezelés már megviselte. Elmondása szerint a hatodiktól pedig kimondottan rosszul volt, legyengült, szédült, sorozatos ájulásai voltak, és sokat romlott az állapota. Azóta viszont jobban lett, sőt, a színészkedésbe belevágott, a Képzelt beteg című színdarab főszerepében játszott a Pesti Színházban. Ez Reviczky szerint óriási siker is volt és ő is nagyon szereti a darabot.

Reviczky Gábor azonban most azt is bejelentette, hogy már nem vágyik új darab bemutatására:

Nem tudnék végigcsinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt, és én ezt elfogadtam. Viszem tovább, ami volt, a Képzelt beteg mellett itt A dzsungel könyvét, amiben Balut játszom, de a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük

Azért szerencsére a színészetet tehát nem hagyja ott, sőt, elmondása szerint van még munkája bőven, hiszen filmezni és szinkornizálni is fog még. „De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni” – igyekezett optimistán tekinteni a jövőbe.