Belháború miatt mondott le a zuglói momentumos képviselő. Kisné Szivcsovics Nikolett, a Momentum zuglói önkormányzati képviselője kedden bejelentette kilépését a pártból.

A képviselő függetlenként folytatja tovább. Keddi Facebook-bejegyzésében elhibázott lépésnek mondta a Civil Zugló Egyesülettel létrejött választási szövetséget. Várnai Lászlóra, az egyesület vezetőjére pedig „többszörösen elítélt személyként” hivatkozott.

„A mai napon, 7 év után bejelentettem a kilépésem és az alábbi levelet küldtem el a Momentum Országos Elnökségének”

– írta Kisné Szivcsovics Nikolett.

A személyi ellentétek és választási szövetségek miatt kitört belháború következtében megszűnt a kerületi momentumos frakció.

„A többszörösen elítélt Várnai László személye és személyisége erodálja a Momentum hitelét és személyesen engem is!” – írta Várnairól, aki kommentben válaszolt is neki.

„Most, hogy a tudomásodra jutott, a Momentum nem tervez képviselőként indítani téged a következő ciklusban, mindenki mást, például engem okolsz ezért a leginkább általad okozott szituációért” – szólt vissza keményen.

Várnai László felidézi, hogy 2011 környékén ő vette fel a zuglói LMP alapszervezetébe Kisnét, ő egyengette az útját, így szerinte jól tudja, hogy mi történt, és „ezért különösen visszataszító amit művel”

forrás: Index

További érdekes tartalmak itt!