Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. 

Bácsszőlősön 45 millió forint EU-s pénzből felújították a rendelőt és az orvosi szolgálati lakást. Orvos nincs ebben a faluban sem, rendelésre is csak kétszer két órában jár át az orvos 8 kilométerről. A fideszes polgármester illegálisan beköltözött a felújított lakásba. –írja Hadházy Ákos országgyűlési képviselő.

Kiköltözni nem hajlandó, pedig felszólította erre már először a körjegyző, aztán többször a képviselő testület, majd a kormányhivatal is. Annyi történt, hogy az első felszólítás után egy törvénytelen bérleti szerződést aláíratott az alpolgármesterrel. De az alpolgármesternek fogalma sincs, hogy került az aláírása az iratra.

„A fideszes előljáró nyílván azért meri ezt megtenni, mert jóban van a térség országgyűlési képviselőjével, Bányai Gáborral.” – írta Hadházy

„Semmi különös, Szarvas Róbert csak egy tagja annak a fideszes aktivista hálózatnak, amelyet EU-s pénzekből megvett, vagy EU-s pénzekkel megzsarolt polgármesterek ezrei alkotnak. Ezek a kiskirályok tudják, hogy csak akkor engedi nekik a Fidesz valami EU-s pénz elnyerését, ha a falu a Fideszre szavaz – ezért mindent meg is tesznek érte. Az ellenzék akkor fog győzni, ha megtalálja és hálózatba szervezi az ellenálló embereket ezeken a településeken- mert vannak ilyenek, még az ilyen „Isten háta mögötti” helyeken is.” tette hozzá a képviselő.

További tartalmakért kattintson ide!