Két autó ütközött össze Tamási térségében. – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Balesetről érkezett bejelentés 2024. március 2-án nem sokkal reggel negyed kilenc előtt. Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két személygépkocsi ütközött össze ismeretlen körülmények között. (Kiemelt fotó)

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán félpályás útlezárás és forgalomkorlátozás volt érvényben. A forgalmat rendőrök irányították.

Közlekedési baleset történt Szekszárdnál is, a 6-os főúton, ahol két autó ütközött össze, és a karambolos járművek forgalmi akadályt okoztak.

Az összeütközés Szekszárd térségében, a 6-os főút 140-es kilométerszelvényénél, a körforgalom előtt történt. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek két sávon okoztak forgalmi akadályt, mivel a balesethez megérkeztek a társhatóságok is. – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos oldalán.

Egy sávon haladt a forgalom a Pécs felé vezető irányban az M6-os autópályán is ma délben, mert szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M6-os autópálya 34-es kilométerszelvényénél, Ráckeresztúr térségében, a Pécs felé vezető oldalon. A járműben csak a vezetője utazott. Az érdi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol egy sávon halad a forgalom a baleset miatt.

Forrás: police.hu, katasztrofavedelem.hu

Fotó: Facebook/baleset-info

A bahir.hu oldalára folyamatosan érkeznek a friss hírek, információk.