Szekszárd költségvetéséről tartottak lakossági fórumot

„Több hónapos munka után elkészült, beterjesztettük a város következő évét meghatározó költségvetést. Nem ígérgetünk, építünk, cselekszünk! Legyünk végre valóban ZÖLD VÁROS, ahol jobb élni, gyereket nevelni, vagy „csak úgy” sétálni! Idén soha nem látott mértékben támogatjuk közösségek, fiatalok, civilek programjait, összejöveteleit. Hagyományt teremtettünk, 2024-ben is lesz városi szilveszter a Béla téren!” írta közösségi oldalán Bomba Gábor az Éljen Szekszárd egyesület vezetője, önkormányzati frakcióvezetője, a GVB elnöke.

„A saját lábunkra kell állnunk, ne kelljen könyörögnünk, alkudoznunk üres zsebbel, eladósodottan a kormányzatnak, politikusoknak pénzért, alamizsnáért! Nem szabad hagyni többet, hogy a szekszárdiak pénzét elszórják, vagy a haveroknak elosztogassák! Szekszárdnak valóban a MEGYE KÖZPONTJÁVÁ KELL VÁLNIA, ne csökkenjen, hanem növekedjen a lakosság száma! A szekszárdi és a környékbeli fiataloknak itt kell letelepedni, családot alapítani. Hozzuk vissza még az unokákat is! Szűnjön meg a pártközpontból irányított városvezetés, Szekszárd a szekszárdiaké!” jegyezte meg posztjában.

„Szeptemberre kinyögjük az utolsó részletét a 2018 óta nyakunkon lévő, milliárdos Volán-adósságnak. Idén visszavehetjük az irányítást, és a lakossági igényeknek megfelelő és egy megyeszékhelyhez méltó új menetrendre van szükség.

Végre vége az adósságok kifizetésének, benépesült az ipari park, minden talpalatnyi helyet kiadtunk, eladtunk. Új vállalkozások települtek be, illetve bővítettek, ez már idén új és folyamatos bevételi forrást teremt a városnak, és új munkahelyeket az embereknek. Mindenkinek legyen munkahelye! Saját forrásokra van szükségünk, amitől a szekszárdiaknak, Szekszárdnak jobb lesz!” tette hozzá Bomba Gábor

Korábban megírtuk, hogy Bomba Gábor azt írta, hogy „A kormányzat januárban lenyúlta a szekszárdi lakosok pénzét.

Az alábbi videóban meghallgathatják a lakossági fórumon elhangzottak egy részét.