Félholtra verhettek egy nevelőszülőknél élő kétéves kisfiút Hajdúhadházán, a gyermeket újra kellett éleszteni, majd mentőhelikopterrel szállították kórházba. A rendőrség szerint is bántalmazhatták a gyereket. – írja mai cikkében a kekvillogo.hu

A Kékvillogó értesülései szerint válságos állapotban van az a kisgyermek, akit mentőhelikopterrel szállítottak Debrecenbe.

A kétéves hajdúhadházi kisfiúra életveszélyes állapotban találtak rá, és a hatóságok érkezésekor már sem pulzusa, sem keringése nem volt, majd miután újraélesztették, azonnal Debrecenbe szállították azt a kétéves gyermeket, akinek több súlyos sérülése is volt.

A kórházba szállított kisfiúról kiderült, hogy csak a nyáron kerülhetett a családhoz, amire az egyik szomszéd elmondásából következtettek, mert ő ugyanis csak a múlt nyáron látta először a nevelőanyát, ahogy az egy gyermeket tol babakocsiban. Az információkat adó  szomszéd elmondása szerint, nagyon meglepődött azon, hogy a pár esetleg súlyos sérüléseket okozhatott, illetve megverhette a gyereket.

A TV2-nek a rendőrség azt írta: a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A bahir.hu oldalán folyamatosan olvashat friss, aktuális közéleti híreket, információkat.