Fáért indult csütörtök reggel, mikor egy falubeli autó állt meg mellette és az abból előpattanó férfiak összeverték, majd megkötözték, és két órán át kínozták, állítja egy jászkarajenői férfi. Az RTL Híradójának arról beszélt az áldozat, hogy boxerrel és kalapáccsal ütötték, autó után kötötték és úgy húzták a földúton, majd harapófogóval húzták ki a fogait. Végül bedobták egy kútba, amiből nagy nehezen tudott csak kimászni. – írja mai cikkében a 444.hu

A brutális bántalmazáson átesett férfi szerint egy régebbi biciklilopás miatt akartak rajta bosszút állni, amit állítása szerint nem is ő lopott el, mert a kerékpárt nem ő vitte el.

A szadista bűncselekménnyel a rendőrség jelenleg egy 52 éves helyi gazdát gyanúsít, rá gyanakodnak ugyanis a férfi brutális verésével kapcsolatban. A gyanúsított a rendőrségi kihallgatásán egyelőre tagadott, de őrizetbe vették.

A 444.hu brutális bűncselekményről szóló írását IDE kattintva olvashatja.

Sajnos az eset nem egyedi, és szörnyű, hogy kisgyermekeket is érhet brutális bántalmazás, ahogy arról a bahir.hu is beszámolt egyik mai írásában.