Nemrégiben megjelent a Youtubeon egy Pécsi Sztorik nevű csatorna. Jelenleg összesen 3 követője van, ám valószínűleg ez a szám rövid időn belül jelentősen fog emelkedni.

„A Fővároson kívül is vannak izgalmas sztorik, hiszen az elmúlt években számos olyan ügy bontakozott kis Pécsett, amivel nem foglalkozott eleget az országos média. Mi most arra vállalkoztunk, hogy utánajárjunk és bemutassuk a legérdekesebbeket!”

Ez alapján azt is gondolhatnánk, hogy egy érdekes és tartalmas csatornát fogunk kapni. Csakhogy aki az első videóban bejelentkezett, az nem más, mint Móna Márk. Aki pedig ismeri a munkásságát, az tudja, hogy ő a Hír TV-s Célpont című műsor szerkesztője, de a csatorna más műsoraiban is feltűnt már. Nemrégiben ugyan elköszönt a Hír Televíziótól, ám még februárban a közösségi oldalára az alábbiakat írta:

„Most februárban egy korszak lezárult az életemben, itt az ideje, hogy új kihívások után nézzek. A politikai közösségem a továbbiakban is számíthat rám.”

Ez alapján jogosan merül fel a kérdés: vajon egy valóban objektív oldallal találkozhatunk vagy egy újabb propaganda-csatornával? A jövő majd eldönti…