Gulyáságyú Média stábja videón rögzítette, amint – ahogy saját magát nevezte: K. Endre „családi barátja” – stábunkra, valamint a Telex stábjára támadt. – olvasható a gulyasagyumedia.hu mai írásában.

A családi barát, miután K. Endre nekitolatott a lap munkatársának a helyszínen várakozó gépkocsijának, rátámadt a forgatásra és az interjúra készülő stábra.

Miután vasárnap az RTL Házon kívül című műsorában bemutatott friss fejleménye arra hívta fel a figyelmet, hogy a kegyelmi ügy főszereplője, K. Endre vallomása megváltoztatására próbálta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát, a Gulyáságyú Média munkatársai hétfőn Bicskére utaztak, hogy ott megpróbáljanak interjút készíteni K. Endrével.

A saját gépkocsiján a beszélgetés helyett távozásra induló K. Endre hátramenetbe kapcsolt és egyszerűen beletolatott a lap stábjának autójába. K. Endre ezután minden gond nélkül, és anélkül, hogy meggyőződött volna arról, hogy az általa vezetett autó okozott-e személyi sérülést, vagy akár anyagi kárt, vagy anélkül, hogy baleseti bejelentőt töltött volna ki, egyszerűen odébbállt. A helyszínre kihívott egy hasonló korú férfit, aki megérkezése után azonnal agresszívan lépett fel a Gulyáságyú Média, és a szintén a helyszínen várakozó Telex forgatócsoportjával szemben.

A helyszínre hívott családi barát előbb súrolta a lap egyik munkatársának autóját, majd a Gulyáságyú Média operatőrét és annak kameráját vette célba és elkezdte az operatőrt lökdösni, a riporter kezéből kiverte a mikrofont, ezek után a Telex kameráját kezelő munkatársra támadt és megkísérelte azt a lap tudósítójának kezéből kiütni.

K. Endre „családi barátja” válogatott szidalmakat és trágárságokat zúdított a helyszínen talált újságírókra. Miután lehiggadt, kijelentette, hogy ő ártatlannak tartja az általa harminc éve ismer K. Endrét, aki szerinte egyszerűen csak áldozat.

A volt köztársasági elnök, Novák Katalin által kegyelemben részesített K. Endre az incidens alatt mindvégig az autójában maradt, onnan csak a rendőrök helyszínre érkezésekor szállt ki.

A dulakodás és szóváltás helyszínére kiérkező rendőrök szakszerűen és gyorsan intézkedtek, úgy tudni, hogy K. Endre családi barátját garázdaság miatt már elő is állították.

A bahir.hu oldalán más egyéb friss közéleti híreket, információkat is talál.