A Moto Safety idén Pécsre, Szegedre és Zalaegerszegre látogat. – olvasható a kreszvaltozas.hu oldalán.

A résztvevők éles helyzetekben, szakértő instruktorok segítségével fejleszthetik képességeiket és szerezhetnek gyakorlatot.

A 2021-ben indult Moto Safety tréningeken csaknem háromezren vettek eddig részt és a visszajelzések alapján a résztvevők a hétköznapokban tudják hasznosítani a megszerzett tudást.

Az eseménysorozatot szakmailag támogatja az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága. A HUMDA motoros közlekedésbiztonsági napjain a résztvevők zárt pályán tudnak gyakorolni.

A tréningek sora április 6-án a pécs-pogányi repülőtéren indul, ezt követi május 1-én a szegedi repülőtéren, majd május 18-án a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpályán megrendezett képzés.

Minden egész napos programra a humdamotosafety.hu oldalon lehet jelentkezni.

Többféle gyakorlati tréningen és egy elméleti előadáson vehetnek részt a regisztrálók.

Az eseményeken instruktorok segítségével a forgalomban megfelelő járműkezelési, fékezési és akadálykikerülési gyakorlatokat végeznek a motorosok, valamint a kanyarívek és kanyarkombinációk kezelésének módszereivel ismerkedhetnek.

Az elméleti előadásokon a közúti elsősegélynyújtásáról, az ittas vezetés hatásairól és a motorkerékpáros balesetek tapasztalatairól is szó esik. A képzéseken érvényes műszaki engedéllyel rendelkező motorkerékpárral indulhatnak azok, akiknek megvan a megfelelő jogosítványuk.

Már lehet regisztrálni az ingyenes motoros tréningre!

Az első, április 6-i pécsi vezetéstechnikai motoros tréningre március 13-tól április 5-én 14 óráig előzetes regisztráció alapján a humdamotosafety.hu oldalon lehet jelentkezni.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket és információkat.