2024. április 13-án, szombaton 9 -13 óra között „Fuss kékben és lásd a világot autista szemmel” autizmus világnapi szemléletformáló és jótékonysági futáson vehetnek részt az érdeklődők Pécsen, a Tüskésréti futópályán.

Viselj valami kéket és sétálj vagy fuss egy szemléletformáló, jótékonysági rendezvényen!

A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület immár 4. alkalommal rendezi meg szemléletformáló és jótékonysági futását az Autizmus Világnaphoz kapcsolódóan. A rendezvényre való nevezéssel és támogatói termékek vásárlásával „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület működését és azon keresztül az autizmussal élő gyermeket, fiatal felnőtteket és családjaikat, és a velük foglalkozó szakembereket, és az egyesület által szervezet projekteket, többek közt a nyári táborát és fenntartását támogathatják a jótékonysági séta vagy futás résztvevőjeként.

A szervezők várnak minden érintett és nem érintett személyt, aki szívesen részt venne a közösségi programon, amellyel egyben az egyesület működését segítené.

AZ ESEMÉNY IDŐPONTJA:
2024. április 13, szombat 8.00-13.00

HELYSZÍN: Tüskésréti futópálya, Pécs

TERVEZETT PROGRAM:
8.30 – 9.30: Regisztráció, és a támogatói ajándékok átvétele.
9.30 – 10.30: Jelképes futás.
9.30 – 11.00: Futóverseny.
11.30 – 13.00: Futóverseny kihirdetése és kerekasztal beszélgetés, tombola ajándékok átvétele.
13.00: Jelképes kék lufi engedés.

A programhoz a helyszínen is lehet csatlakozni, de ha biztosan nem szeretnél lemaradni a szuper támogatói termékekről, akkor mindenképpen élj az előregisztráció lehetőségével (2024. április 01-ig): https://autistaszemmel.hu/fuss-kekben/

Szemléletformáló programok: Kicsiket és nagyokat folyamatos szemléletformáló
programokkal várjuk.

Részletek és regisztráció: https://autistaszemmel.hu/fuss-kekben/

A „Lásd a világot autista szemmel” Egyesület célja, az autizmusban érintett gyermekek és családjaik segítése a következő programokkal: egyéni foglalkozások, fejlesztések, szülősegítő foglalkozások, családsegítés, érzékenyítés.

A bahir.hu oldalán folyamatosan talál friss híreket, információkat.